SALĂ DE CONFERINȚĂ

Hotelul Casa Karina oferă oaspeților săi posibilitatea de a organiza conferințe, evenimente de afaceri și corporative, teambuilding și altele. Echipa noastră de profesioniști va fi partenerul dvs. de încredere în organizarea de evenimente astfel încât acestea să fie de succes și benefice atât pentru dvs., cât și pentru participanți. Evenimentul dvs. poate fi continuat în Lobby barul nostru confortabil, cu o grădină frumoasă de vară și seara la Restaurantul hotelului. Există, de asemenea, o zonă de relaxare cu o piscină, saună, baie de aburi, baie turcească cu diverse tratamente și masaje. Hotelul oferă servicii suplimentare interesante și variate, cum ar fi activități sportive, călărie, excursii la munte și cu biciclete și multe altele, pentru a vă bucura pe deplin de șederea dvs. și de compania colegilor dvs. 
Experiența și atitudinea noastră profesionala față de clienții noștri este motivul pentru a beneficia de încrederea clienților noștri corporativi, care au fost încântați sa fie oaspeții hotelului cu ocazia diferitelor evenimente. Pentru fiecare eveniment suntem pregătiți să oferim o abordare individuală și o ofertă specială.
 
Parametrii
Suprafață 84 mp
Înălţime 3 m
Lățime 7 m
Lungime 12 m
Pardoseală mochetă
Echipamente Echipamente Multimedia, sistem audio cu microfon, Flipchart, internet
Parametrii
Suprafață 42 mp
Înălţime 3 m
Lățime 7 m
Lungime 6 m
Pardoseală mochetă
Echipamente Multimedia, sistem audio cu microfon, Flipchart, internet
Parametrii
Suprafață 126 mp
Înălţime 3 m
Lățime 7 m
Lungime 18 m
Pardoseală mochetă
Echipamente Multimedia, sistem audio cu microfon, Flipchart, internet
 
 
Capacitate
120
50 
30 
30 
80 
60 
 
Hotelul Casa Karina are camere duble cu posibilitatea de paturi separate, potrivite pentru cazare în grup. Hotelul este situat pe o stradă liniștită, dar într-un loc cheie - lângă prima stație de lift, drumul principal către munte, restaurante și magazine. Hotelul este situat la 10 min.  din Orașul vechi din Bansko unde puteți să vă plimbați printre arhitectura autentică și să vizitați cele mai bune taverne din oraș. 
Servicii suplimentare cu plată de care puteți beneficia:
  • Pauze de cafea - într-un timp convenabil pentru grup. Oferim o varietate de asortimente de pauze de cafea, adaptate la cerințele și bugetul dvs.;
  • Party cu DJ - pentru a face evenimentul mai interesant, vă oferim o seară de petrecere cu un DJ;
  • Meniu - putem oferi meniuri pentru prânz și cină;
  • Servicii suplimentare de divertisment - oferim o varietate de servicii, cum ar fi paintball, călărie, drumeții și multe altele, cu care să se consolideze munca în echipă și încrederea care trebuie să existe între angajații din fiecare companie. 

Nu ezitați să ne contactați la numărul de telefon: +359 884 519 400 sau prin e-mail: info@bansko-casakarina.com.
Promoții