Συνεδριακή αίθουσα

Το ξενοδοχείο «Κάζα Καρίνα» προσφέρει στους επισκέπτες του τη δυνατότητα διοργάνωσης συνεδριάσεων, επιχειρηματικών και εταιρικών εκδηλώσεων,  teambuilding κ. α.  Η ομάδα επαγγελματιών μας θα είναι ο αξιόπιστος συνεργάτης σας στην οργάνωση των εκδηλώσεων,  έτσι ώστε να είναι επιτυχείς και ωφέλιμες τόσο για εσάς όσο και για τους συμμετέχοντες. Η εκδήλωσή σας μπορεί να συνεχιστεί στο φιλόξενο λόμπι μπαρ με υπέροχο καλοκαιρινό κήπο και το βράδυ στο εστιατόριο του ξενοδοχείου. Στη διάθεση των επισκεπτών είναι επίσης χώρος χαλάρωσης με πισίνα, σάουνα, ατμόλουτρο, χαμάμ με διάφορες περιποιήσεις και μασάζ. Το ξενοδοχείο προσφέρει ενδιαφέρουσες πρόσθετες υπηρεσίες όπως σπορ, ιππασία, ορεινή ποδηλασία και πεζοπορία και πολλά άλλα, για να απολαύσετε πλήρως τη διαμονή σας και την παρέα των συναδέλφων σας. 
Η εμπειρία και η επαγγελματική μας στάση απέναντι στους επισκέπτες μας αποτελούν τον λόγο για την διατήρηση της εμπιστοσύνης των εταιρικών μας πελατών που είχαν την ευχαρίστηση να είναι επισκέπτες του ξενοδοχείου με αφορμή διάφορες εκδηλώσεις. Για κάθε εκδήλωση έχουμε την ετοιμότητα για εξατομικευμένη προσέγγιση και ειδική προσφορά.
 
Παράμετροι
Εμβαδόν 84 μ. τετρ.
Ύψος 3 μ
Πλάτος 7 μ
Μήκος 12 μ
Επίστρωση δαπέδου μοκέτα
Εξοπλισμός Πολυμέσα, ηχοσύστημα με μικρόφωνο, Flipchart, ιντερνέτ
Παράμετροι
Εμβαδόν 42 μ. τετρ.
Ύψος 3 μ
Πλάτος 7 μ
Μήκος 6 μ
Επίστρωση δαπέδου μοκέτα
Εξοπλισμός Πολυμέσα, ηχοσύστημα με μικρόφωνο, Flipchart, ιντερνέτ
Παράμετροι
Εμβαδόν 126 μ. τετρ.
Ύψος 3 μ
Πλάτος 7 μ
Μήκος 18 μ
Επίστρωση δαπέδου μοκέτα
Εξοπλισμός Πολυμέσα, ηχοσύστημα με μικρόφωνο, Flipchart, ιντερνέτ
 
 
Χωρητικότητα
120 θέσεις
50 θέσεις
30 θέσεις
30 θέσεις
80 θέσεις
60 θέσεις
 
Το ξενοδοχείο Κάζα Καρίνα διαθέτει δίκλινα δωμάτια με δυνατότητα ξεχωριστών κλινών, κατάλληλα για ομαδική διαμονή. Το ξενοδοχείο βρίσκεται σε έναν ήσυχο δρόμο, αλλά σε κεντρική θέση – κοντά στον αρχικό σταθμό του τελεφερίκ που αποτελεί τον κεντρικό δρόμο προς το βουνό, στα εστιατόρια και καταστήματα. Το ξενοδοχείο απέχει 10 λεπτά από την παλιά πόλη του Μπάνσκο όπου μπορείτε να απολαύσετε την αυθεντική αρχιτεκτονική  και να επισκεφθείτε τις καλύτερες ταβέρνες της πόλης.  
Άλλες υπηρεσίες έναντι πληρωμής που μπορείτε να αξιοποιήσετε:  
  • Διαλείμματα για καφέ – σε κατάλληλο για όλη την ομάδα χρόνο. Προσφέρουμε μία ποικιλία από διαλείμματα καφέ ανάλογα με τις απαιτήσεις και τον προϋπολογισμό σας.  
  • Πάρτι με DJ – για να κάνουμε τα βράδια ακόμη πιο συναρπαστικά, σας προσφέρουμε πάρτι με DJ.
  • Μενού – μπορούμε να σας προσφέρουμε  μενού για μεσημεριανό γεύμα και δείπνο. 
  • Πρόσθετες υπηρεσίες ψυχαγωγίας – προσφέρουμε μία ποικιλία υπηρεσιών όπως paintball παιχνίδια,  ιππασία, πεζοπορία και πολλά άλλα, με τα οποία θα εδραιωθεί η ομαδική εργασία και η εμπιστοσύνη που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των εργαζομένων σε κάθε εταιρεία. 
Μην παραλείψετε να επικοινωνήσετε μαζί μας: στο τηλέφωνο +359 884 519 400 ή στο  e-mail: info@bansko-casakarina.com
Προσφορές