Скъпи гости, Хотел „Каза Карина“ има удоволствието да Ви представи богата гама от допълнителни платени услуги, с които можете да разнообразите престоя си в Хотела и в гр. Банско.
Насладете се на природните богатства, посетете най-известните забележителности на Банско и околностите, спортувайте и се забавлявайте като се доверите на нашите дългогодишни партньори. Бъдете сигурни, че сте в професионални ръце.  
Направете почивката си още по-вълнуваща и създайте прекрасни спомени със семейството си или приятелите си. 

Моля, не се колебайте да се свържете с нас за допълнителна информация относно предлаганите услуги директно на Рецепция или на телефон: 
+359 895 58 24 26 
или на е-мейл: reception@bansko-casakarina.com


Ски гардероб

Новият Ски Център "Каза Карина" разполага с чисто нова сушилня, оборудвана с вътрешна система за дезинфекция и озониране.

Релакс зона

СПА ЦЕНТЪР „ КАЗА КАРИНА“

Зарядна станция за електромобили

EV Charging Station/ EV Points  of Charge Type-2

Колоездене

От Банско с кола до хижа Вихрен, спускане през Бъндеришка поляна. От Банско с кола до хижа Гоце Делчев,лифт до хижа Безбог спускане до Добринище и Банско

Походи

Поход до планинското езеро „Окото“ – едно от най-интересните езера и най-старото дърво в България – Байкушевата мура. Поповото езеро се намира в парка «Безбог», под закрилата на ЮНЕСКО. Езерото съчетава в себе си чиста вода и прекрасен пейзаж, които придават необичайна атмосфера на вашата почивка

АТВ и екстремен спорт

Насладете се на високите скорости по труднодостъпни терени. Почувствайте тръпката от адреналина, карайки през околностите на Пирин планина и минавайки през местните забележителности.

Екскурзии

Посещение на Църква Света Тройца,къща-музей Неофит Рилски, къща-музей Никола Вапцаров, къща-музей Паисий Хилендарски и Велянова къща. Посещение на Мелник  и Роженският манастир, съществуващ от началото на периода на Османското владичество. В село Рупите е мястото за поклонение на много страдащи хора, тъй като там е живяла и помагала на хората знаменита врачк...

Пейнтбол

Организирани пейнтбол игри за аматьори и деца 

Конна езда

Докоснете се до природата и се насладете на благоприятното влияние на коня.
Цените са по запитване. Моля свържете се с нас за цена за услугата, която желаете.
Хотела не носи отговорност ако има допълнителни такси към услугите. 
Всички цени са на човек, но според минималния брой хора указан в услугата. 
За групи над 10 човека моля да се свържете с нас директно на Рецепция или на посочените  по-долу телефон или е-мейл. 
Всички услуги са с включен транспорт и водач, като в някои от услугите е включена и екипировка. 
Времетрането посочено в услугите не включва времето за транспорт.
Заявка за услуга е желателно да бъде направена поне от 7 до 1 ден предварително, като за някои услуги заявката може да бъде направена и до 1 час предварително. 
Молим всички гости, които ползват горе посочените услуги да бъдат внимателни и да съблюдават стриктно указанията на водачите и инструкторите. Моля, пазете Вас и децата си. 

Ако имате нужда от допълнителна информация или имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас директно на Рецепция или на телефон:   +359 895 58 24 26 или на имейл: reception@bansko-casakarina.com

Екипът на Хотел „Каза Карина“ Ви пожелава приятен престой и прекрасни изживявания!