Уелнес център

 
Здравейте скъпи приятели!
Радваме се да ви представим нашата програма : "Здраве от изтока". В нея акцентираме на това, че тялото има скрит потенциал и механизми отговарящи за самолечението, но трябва да бъдат отключени и задействани. За целта използваме източни техники като Юмейхо терапия, шиацу масаж, въздушна и класическа йога. Всичко това съчетаваме и с вендузотерапия, меден масаж, лечебен и точков масаж, пасивен и активен стречинг и  гимнастика.
Ние доказваме факта, че здравето и красотата идват отвътре и че тялото няма нужда от скъпи продукти и апаратура. Често се оказва че малки и леки техники на въздействие са много по - успешни и полезни от всяка друга скъпа физиотерапевтична процедура. Като част от имунитета, жизнената сила на човека може да бъде засилвана. Това ще подобри не само тонуса ви, но изцяло жизнените ви показатели.
Екипа ни включва кинезитерапевти, юмейхо терапевт, шиацу терапевт, треньор по йога.
За нашите програми можете да получите повече информация тук или като се срещнете с някой от нашите терапевти.
Смятаме че в основата на здравето е и знанието, което винаги ще ни съпътства и ще бъде наш верен приятел. Именно заради това провеждаме и кратки семинари на различни теми които ще подобрят психоемоционалното ни и физическо състояние, и ще ни дадът алтернатива при взимането на важни решения. Смятаме че пътя към здравето е изключителен мотиватор, който не само ще ни помогне да продължим напред но и ще ни даде нужното настроение и самочувствие да го сторим.
Подхода към всеки наш гост и клиент е индивидуален , като в началото ще имате разговор с някой от нашите терапевти.
Програмата включва ежедневно занимание с гимнастика, йога и различен масаж или терапия.
Дозировката и времетраенето на всяка процедура или гимнастика трае 30 мин.
Ще получите насоки и информация как след престоя си при нас, сами да продължите с профилактиката и възстановяването.
Oферти