Развлечения

Скъпи гости, Хотел „Каза Карина“ има удоволствието да Ви представи богата гама от допълнителни платени услуги, с които можете да разнообразите престоя си в Хотела и в гр. Банско.
Насладете се на природните богатства, посетете най-известните забележителности на Банско и околностите, спортувайте и се забавлявайте като се доверите на нашите дългогодишни партньори. Бъдете сигурни, че сте в професионални ръце.  
Направете почивката си още по-вълнуваща и създайте прекрасни спомени със семейството си или приятелите си. 

Моля, не се колебайте да се свържете с нас за допълнителна информация относно предлаганите услуги директно на Рецепция или на телефон: +359 895 58 24 26 или на е-мейл reception@bansko-casakarina.com
 

Цените са по запитване. Моля свържете се с нас за цена за услугата, която желаете.
Хотела не носи отговорност ако има допълнителни такси към услугите. 
Всички цени са на човек, но според минималния брой хора указан в услугата. 
За групи над 10 човека моля да се свържете с нас директно на Рецепция или на посочените  по-долу телефон или е-мейл. 
Всички услуги са с включен транспорт и водач, като в някои от услугите е включена и екипировка. 
Времетрането посочено в услугите не включва времето за транспорт.
Заявка за услуга е желателно да бъде направена поне от 7 до 1 ден предварително, като за някои услуги заявката може да бъде направена и до 1 час предварително. 
Молим всички гости, които ползват горе посочените услуги да бъдат внимателни и да съблюдават стриктно указанията на водачите и инструкторите. Моля, пазете Вас и децата си. 

Ако имате нужда от допълнителна информация или имате въпроси, моля не се колебайте да се свържете с нас директно на Рецепция или на телефон:   +359 895 58 24 26 или на е-мейл reception@bansko-casakarina.com

Екипът на Хотел „Каза Карина“ Ви пожелава приятен престой и прекрасни изживявания!

Oферти