Дизайнерът Александър Върбанов декорира хотел Каза Карина в Банско

Дизайнерът Александър Върбанов и стилистката Жени Станчева от "Дитейлс" декорират хотел "Каза Карина". Те подготвят базата за коледните и новогодишни празници. Тази година са избрали украса в стил "Ледена кралица". Елхата е само в бяло и сребристо. Александър Върбанов се налага сред топ имената в интериорния дизайн в България. Той вече има спечелен приз за най-добър интериорен дизайнер в страната през 2014 г.
Хотел Каза Карина Банско е разположен в подножието на Пирин планина, в един от най-красивите и модерни български ски курорти – Банско. За удобство на своите гости, хотелът се намира само на 100 метра от началната станция на кабинковия лифт и на 20 минути разходка от живописния център на града. 
Уютният 4 звезден хотел работи през цялата година и дава възможност да се насладите на спокойна и незабравима ваканция през всички сезони на годината.
Предлага богата гама от допълнителни услуги – екскурзии, пикници, колоездене, конна езда, планински преходи и др.  
За своите бизнес клиенти, Хотел Каза Карина Банско предлага отлични условия за провеждане на всякакъв вид фирмени мероприятия като тийм билдинги, семинари, конференции, обучения, сватби и други.