БАНСКО БАЛКАН ФЕСТ 01 - 02 СЕПТЕМВРИ 2017

БАНСКО БАЛКАН ФЕСТ ПЛАКАТ
Балкански ритми ще звучат в Банско на 1 и 2 септември. Лятната фестивална столица събира култови български, сръбски и гръцки изпълнители на „Банско Балкан Фест” 2017.
Сръбската прима Драгана Миркович, която повече от 30 години е на върха на музикалната сцена, идва в Банско, за да зарадва с песните си своите многобройни фенове.Вечните хитове на звездата - „Placi zamlijo“, “Milo moe sto te nema”, „Sve bih dala da si tu”, „Zivot moi” и „Luce moe”, ще огласят площадното пространство в планинския курорт на 2 септември. Верните почитатели на Драгана от България и съседните страни безспорно ще включат Банско в своите планове за септември, за да чуят на живо певицата и да пеят редом с нея. Още една сръбска изпълнителка - Злата Джуркович ще подгрее публиката в съботната вечер, за неотразимата Драгана. Бившата „Мис Сърбия” ще очарова с песните и красотата си аудиторията. Злата е сред любимците на публиката на „Пинк продакшън”, а Банско е първата открита сцена в нашата страна, на която ще стъпи дългокраката певица.
Петъчната вечер е отредена за нейно величество гръцката музика. Един от най-популярните млади гръцки изпълнители – Стан, прави своя ексклузивен дебют на българска сцена. Той ще дойде в България специално за фестивала в Банско, като верните му фенове знаят, че певецът има съвместно парче с Мария на име „Страдам”, както и факта, че в клипа към песента му „Xtypa” участие има Николета Лозанова. Освен своите горещи изпълнения, Стан е подготвил изненада за всички присъстващи – дуетно изпълнение със завърналата се с гръм и трясък от майчинство Галена. Една от най-стилните български поп-фолк певици е четвъртата звезда на „Банско Балкан Фест” 2017. Тя ще разгорещи атмосферата със своите изпълнения, сред които и очертаващия се като хит на лято 2017 - „#TheBo$$”.
Водещ на празненството на неравноделния ритъм и горещата източна кръв ще бъде небезизвестният Борис Солтарийски. Вокалът на Ку-Ку Бенд има сериозен опит като водещ зад гърба си с проекта на Слави Трифонов „Бягство към победата”, „Музикална академия Ку-Ку Бенд 2” и Dancingstars 2.