Хотел Каза Карина предлага на своите гости възможност за организиране на конференции, бизнес  и фирмени мероприятия, тимбилдинг и др. Екипът ни от професионалисти ще бъде Ваш надежден партньор в организирането на мероприятия, така че те да бъдат успешни и ползотворни, както за Вас, така и за участниците. Вашето мероприятие може да продължи в нашия уютен Лоби бар с прекрасна лятна градина, а вечерта в Ресторанта към хотела. На разположение на гостите е и релакс зона с басейн, сауна, парна баня, турска баня с различни процедури и видове масажи. Хотела предлага интересни и разнообразни допълнителни услуги като спортни занимания, конна езда, планински и вело походи и мн др., така че да се насладите напълно на престоя си и компанията на колегите си. 
Опитът и професионалното ни отношение към нашите клиенти са причина да се ползваме с доверието на корпоративните ни клиенти, имали удоволствието да бъдат гости на хотела по повод на различни събития. За всяко едно мероприятие имаме готовност за индивидуален подход и специално предложение.
Зала "Пирин":
Параметри
Квадратура 84 кв.м
Височина 3 м
Ширина 7 м
Дължина 12 м
Настилка мокет
Оборудване Мултимедия, озвучителна система с микрофон, Флипчарт, интернет;
Капацитет 120 местаЗала "Тодорка":
Параметри
Квадратура 42 кв.м
Височина 3 м
Ширина 7 м
Дължина 6 м
Настилка мокет
Оборудване Мултимедия, озвучителна система с микрофон, Флипчарт, интернет;
Капацитет 30 местаЗала "Каза Карина":
Параметри
Квадратура 126 кв.м
Височина 3 м
Ширина 7 м
Дължина 18 м
Настилка мокет
Оборудване Мултимедия, озвучителна система с микрофон, Флипчарт, интернет;
Капацитет 150 места

Хотел Каза Карина разполага с двойни хотелски стаи с възможност за разделени легла , подходящи за настаняване на групи. Хотела се намира на тиха и спокойна улица, но на ключова позиция - в близост до първоначална станция на лифта, главния път към планината, ресторанти и магазини. Хотела се намира на 10 мин.  от Стария град на Банско, където можете да се разходите сред автентичната архитектура и да посетите най-добрите механи в града. 
Допълнителни платени услуги, от които можете да се възползвате:
  • Кафе паузи – в удобно за групата време. Предлагаме различни като асортимент кафе паузи, съобразени с Вашите изисквания и бюджет;
  • Парти с DJ – за да направите мероприятието още по-вълнуващо, Ви предлагаме парти вечер с DJ;
  • Меню – можем да Ви предложим сет менюта за обяд и вечеря;
  • Допълнителни развлекателни услуги – предлагаме разнообразие от услуги като пейнтбол игри, конна езда, походи и др. с които да затвърдите работата в екип и доверието, което трябва да има между служителите във всяка компания. 
Не пропускайте да се свържете с нас на тел: +359 884 519 400 
или на е-мейл: info@bansko-casakarina.com
Нашата оферта за организиране на мероприятия можете да намерите тук.