Релакс зона

ТЕРАПИИ ЗА ЛИЦЕ
Корекция - Лифтинг Специална японска масажна техника за лифтинг, в съчетание с високо съдаржание на колаген, козметично променят формата на лицето, коригират контура и стимулират клетъчната функция. Лифтинг без скалпел.
Терапия за очите Умореният вид, тъмните кръгове и мимическите бръчки намаляват драстично след тази терапия. Ексклузивна терапия за чувствителната кожа около очите и устните. В комбинация с всички процедури за лице.
Овлажняваща/успокояваща Слънцето в планината и спортовете преуморяват кожата. Специалната терапия с дълбоки овлажняващи съставки ще възтанови здравословния вид на кожата и ще ви позволи колкото желаете излети в природата.
Поистване с лимфен масаж Почистване за всики типове кожа, което е последвано от подходяща терапия за балансиране на PH в зависимост от нуждите на вашата кожа. Стягаща терапия на отпуснат/мазна кожа. Успокояваща терапия на чувствителна кожа. Хидратация на нормална/суха кожа.
Антистареене Комбинацията от продукти с иновативни съставки за антистареене и процедури Реджуванс подхранват, регенерират и защитават вашата кожа от признаците на стареене и дискомфорт. Резултатът от последователните сесии са подновяване и свежест.


МАСАЖНИ ТЕРАПИИ
Шведски масаж Този благотворен масаж може да се приспособи, така, че да увеличи циркулацията на кръвта, да отпусне болките в мускулите и да намали умората. Шведският масаж намалява значително болките в кръста, гърба, шията, както и главоболието.
Ароматерапия Ароматерапията е древен метод за лечение и обгрижване, който използва природните сили, понеже се основава главно на полезните свойства на етеричните и растителните масла. Насочва към две много сродни сетива, допира и мириса.
Магията на Четирите ръце Двама терапевти омагьосват тялото ви със синхронни масажни техники, за да успокоят уморените мускули и да премахнат напрежението. С масажа от четири ръце, вие губите представа за реалността и сте напълно потопени в състояние на дълбока релаксация.
Отслабващ/Лимфен масаж Масаж за отслабване стимулира микроциркулацията на капилярните съдове, детоксицира кожата (целулит) и извайва тялото, което възтановява своята форма и еластичност. С подходящ натиск, стимулираме областите, които са отговорни за доброто кръвообращение и оксигенация на зони с излишни мазнини, наблягайки на местата, които се нуждаят от повече внимание.
Лечебен масаж Този специализиран масаж включва манипулация „Maintland” и „Trigger points“  (тригерни точки), които се различават или по вид, или по интензивност.Терапевтът адаптира техниката си, за да се намали напрежението в мускулите и съединителната тъкан, с главна цел облекчаване на пациента от болки.Най-често тези техники са приятни, предлагат незабавно облекчение и отпускане и са търсени от клиентите.Въпреки това, съществуват техники, които са болезнени, обаче притежават значителни терапевтични свойства.
Тайландски масаж с билки Целта на тази терапия е възстановяване на мускулния тонус, борба със стреса, дори и възстановяване от настинка.Синергията на топли билкови бохчи – компреси и етерични масла сействат успокояващо на нервната система, възстановяват и преразпределят енергията на тялото и ревитализират кожата, тъканите и сетивата.
  Билките, използвани за бохчите- компреси са лимонена трева, препоръчва се за астма, Plai която облекчава спазми, куркума при възпаление и Kiffer Lime, имащ детоксикиращи свойства.
Традиционен тайландски масаж Тази древна форма на тайландски масаж включва един нежен стил на йога, с контрол на дишането и хореографски движения, подобрявайки обхвата и баланса на движението.Тази техника изпраща енергия чрез пътеки Зен (енергийни меридиани) премахвайки напрежението и осигурявайки физическо,умствено и духовно равновесие.
След ски След активен ден по склоновете на планината, подмладете се, отпуснете мускулната система и презаредете батериите за нови приключения.


РИТУАЛНИ
Релаксация Пилинг с лавандула и релакс в ароматна парна баня и хидротерапия за финал, последвани от приятен аромо- масаж и масаж за лицето.
Баланс/Енергия Затоплете тялото си в сауната и се пригответе за едно незабравимо преживяване. Отпуснете цялото си тяло с дълбок и бавен масаж на базата на топъл зехтин и ракия,ще ви накара да си вземете блажено бягство към релаксация.
Ориенталски хамам Ориенталски хамам е процедура за почистване и освежаване на лицето заедно с парни есенции, като на завършване се добавя пяна за масаж.Включва освежаващо почистване на тялото, измиване на главата , scrub за лице и тяло, така терапията завършва с хидратация.Целта на това лечение е съживяване, релаксация и хидратиране.
Подмладяване След няколко минути в парната баня ще отпуснете тялото и душата си. Оставете се в ръцете на нашия специалист,който ще облекчи стреса от краката и ръцете ви и ще ви накара да се чувствате напълно подмладени след интензивен масаж на цялото тяло.
Детоксикация и стягане Почувствайте резултат от детоксикацията на сауната и след това се насладете на дълбок пилинг с гръцка сол и зехтин, а за отслабване тонизиращ масаж и в края на процедурата, лечебна кална маска,идеален за дълбоките болки.
Красота Приятна ароматна топлина в сауната и завършване с изискана терапия с нар лице/тяло за абсолютна красота и блясък.


ПРОЦЕДУРИ ЗА ТЯЛО
Пилинг със зехтин и лавандула Възстановете се чрез дълбок пилинг на тялото със зехтин и лавандула. Кожата изглежда жизнена и сияйна.
Пилинг със захар и мед Мекият аромат на ванилия, в комбинация с естествена кафява захар
Пилинг с нар и бадем Уелнес ароматерапия, комбинирано с възстановяване на кожата.Лек пилинг за чувствителна кожа.
Шоколадова терапия Цялото удоволствие с нула калории!Една терапия- наслада, с маска за тяло от шоколад. Хидратация и антиоксидант за кожата.
Маска с кафе Маска за тялото, на основата на кафе. Свойствата му да изгаря маснините спомагат в борбата с мастните натрупвания и целулита.
Маска с кал Покриване на тялото с кал, за намаляване на физическата болка.Мускулни спазми и дерматит.