Конферентна зала

Хотел Каза Карина предлага на своите гости възможност за организиране на конференции, бизнес  и фирмени мероприятия, тимбилдинг и др. Екипът ни от професионалисти ще бъде Ваш надежден партньор в организирането на мероприятия, така че те да бъдат успешни и ползотворни, както за Вас, така и за участниците. Вашето мероприятие може да продължи в нашия уютен Лоби бар с прекрасна лятна градина, а вечерта в Ресторанта към хотела. На разположение на гостите е и релакс зона с басейн, сауна, парна баня, турска баня с различни процедури и видове масажи. Хотела предлага интересни и разнообразни допълнителни услуги като спортни занимания, конна езда, планински и вело походи и мн др., така че да се насладите напълно на престоя си и компанията на колегите си. 
Опитът и професионалното ни отношение към нашите клиенти са причина да се ползваме с доверието на корпоративните ни клиенти, имали удоволствието да бъдат гости на хотела по повод на различни събития. За всяко едно мероприятие имаме готовност за индивидуален подход и специално предложение.
 
 
Капацитет 120 места 50 места 30 места 30 места 80 места 60 места
Квадратура 150 кв.м
Височина 3 м
Дължина 12 м
Ширина 8 м
Подова настилка мокет
Техническо оборудване Мултимедия, озвучителна система с микрофон, Флипчарт, интернет
Конферентна зала
Квадратура 150 кв.м
Височина 3 м
Дължина 12 м
Ширина 8 м
Подова настилка мокет
Техническо оборудване Мултимедия, озвучителна система с микрофон, Флипчарт, интернет
 
Капацитет
120 места
50 места
30 места
30 места
80 места
60 места
 
Хотел Каза Карина разполага с двойни хотелски стаи с възможност за разделени легла , подходящи за настаняване на групи. Хотела се намира на тиха и спокойна улица, но на ключова позиция - в близост до първоначална станция на лифта, главния път към планината, ресторанти и магазини. Хотела се намира на 10 мин.  от Стария град на Банско, където можете да се разходите сред автентичната архитектура и да посетите най-добрите механи в града. 

Не пропускайте да се свържете с нас на тел: +359/884-519-400 или на е-мейл: info@bansko-casakarina.com. Нашата оферта за организиране на мероприятия можете да намерите тук